4.11.08

WHEELING ÉS REPUBLICANA.


Post enviat per David Madí

Des de Virginia i camí de Columbus, capital de l’estat d’Ohio, decidim fer nit a la petita ciutat de Wheeling. La ciutat esta just a la frontera entre West Virginia, Pennsylvania i Ohio.

A diferència de les nostres carreteres on sovint trobem gats i gossos atropellats, en la que seguim no n’hi trobem cap. El que si trobem és una vintena de cadàvers de cérvols que recorren les voreres de l’autovia víctimes dels cotxes. La natura exuberant que ens envolta impacta per l’espectacular gama de torrats del fullatge tardorenc . La regió és un paradís pels caçadors, els de la muntanya i els de la carretera.

Una vegada deixades les maletes a l’hotel de carretera ens recomanen un bar restaurant per anar a sopar. El Old Deer és exactament aquell bar de poble americà que hem vist centenars de vegades a les pel·lícules, però amb unes cambreres simpàtiques i eficients. L’entrecot amb boniato dolç és el plat de la casa. A dins del bar-restaurant la gent s’ho passa d’allò més bé i alguns porten amb orgull les gorres oficials de la candidatura McCain / Palin. A fora, els cotxes aparcats, llueixen els adhesius de suport als republicans. Conversant amb alguns d’ells ens queda clar que Obama ni hi és ni se l`espera.